Map My Apple - Aplikacija Za Vas

Šta je MapMyApple?

MapMyApple je mobilna aplikacija koja pruža pravovremene informacije kako bi Vaš zasad jabuke dobio jedinstven tretman koji mu odgovara, a Vi zdrav Voćnjak i zdrave plodove.

Optimalni tretmani za Vašu jabuku

MapMyApple daje dnevne preporuke za obavljanje individualnih aktivnosti u voćnjaku, prema fazi uzgoja Vaših jabuka i podataka sa meteo stanice (lokalne ili lične iz voćnjaka).

Dnevik aktivnosti

MapMyApple daje mogućnost evidencije i čuvanja obavljenih mera prihrane, navodnjavanja i prskanja

Plan Zaštite
MapMyApple daje preporuke za upotrebu najefikasnijih pesticida uz minimalne ostatke na plodovima kroz koncept integralne zaštite
Plan prihrane
MapMyApple daje dnevni plan korišćenja potrebnih aktivnih materija u svakoj fenofazi konkretno
Plan navodnjavanja
MapMyApple daje preporuku kada i koliko optimalno navodnjavati

3 koraka do rezultata

Preuzmite aplikaciju Instalirajte MapMyApple aplikaciju putem Google Play i App Store prodavnice

Podešavanje nalogaUnesite osnovne podatke o sorti, godini sadnje, aktuelnoj fenofazi i obeležite lokaciju voćnjaka na mapi ucrtavajući tačke po obodima parcele

Dnevno praćenje preporukaDnevno pratite planove za obavljanje agro mera i šaljite informacije o izvršenim radovima koje utiču na optimalno kreiranje planova za naredne dane

Saznajte da li je Vaše voće pod stresom

Satelitski snimak parcele u MapMyApple aplikaciji omogućava da pratite da li je Vaše voće pod stresom, do dve nedelje pre nego što ljudsko oko bude u stanju da otkrije problem.

Zdravlje biljaka na snimku prikazano je bojama koje ukazuju na to da li određena površina sadži zdravu vegetaciju ili ne.

Redovnim praćenjem snimaka parcele na vreme ćete identifikovati bolesti, štetočine ili sušne uslove, a zatim i brže reagovati.

Preventivna zaštita od bolesti i štetočina

Saznajte šta se dešava u Vašem voćnjakuPokrenite MapMyApple aplikaciju i uslikajte deo jabuke koji je zaražen (stablo list, plod)

Rano prepoznavanje bolesti i štetočinaMapMyApple analizira slike potencijalno zaražene jabuke i odmah prepoznaje koja bolest ili štetočina je u pitanju

 Pravovremeni tretman zaštite Nakon prepoznavanja bolesti i štetočina, dobićete adekvatan tretman zaštite

Pridruži se

hiljadama zadovoljnih
proizvođača jabuke!

© 2020 MapMyApple. All Rights Reserved