Fruit Logistica predstavlja MapMyApple aplikaciju - MapMyApple

Fruit Logistica je najveći međunarodni sajam u industriji proizvodnje svežeg voća I povrća. Svake godine ključni igrači na tržištu okupljaju se u Berlinu I razmenjuju informacije o razvoju na tržištu svežeg voća i povrća širom sveta. Sajam Fruit Logistica 2020 u Berlinu održaće se od 5. do 7. februara. Organizatori očekuju blizu 80.000 posetilaca i preko 3,400 izlagača.

Nakon uspešne premijere u 2019. godini, 7. februara 2020. godine održaće se drugi Start Up Dan u okviru sajma Fruit Logistica pod sloganom „Disrupt Agriculture“. 20 inovativnih start up tehnologija u industriji svežeg voća i povrća – uključujući i našu kompaniju Fresh Agriculture Technologies demonstriraće svoje proizvode i rešenja.

„Toliko se toga događa kada je u pitanju inovacija u celoj industriji svežih proizvoda, da je mnogim preduzećima teško da se izbore da budu konkurentniji na tržištu“, rekla je Madlen Miserius, senior menadžer kategorije voćarstva Fruit Logistica sajma. „Naš Start Up dan može vam pomoći da identifikujete važne nove trendove i upoznate se sa novim konceptima koji mogu promeniti način na koji se voće i povrće uzgaja i prodaje širom sveta.“

Predstavnici naše tehnologije demonstriraće sistem podrške pri uzgoju jabuke, mobilnu aplikaciju MapMyApple, koja pruža automatizaciju za svaki deo proizvodnje jabuke (navodnjavanje, đubrenje i zaštita) i prepoznaje štetočine i bolesti jabuka putem slike. Automatizovanjem procesa, FreshAgTech tim omogućio je uzgajivačima jabuka da imaju priliku da se nose sa različitim uslovima, prognozama i novim tehnologijama.

Ako ove godine posećujete Fruit Logistica sajam, ne propustite priliku da 7. februara posetite Halu 9 i stupite u kontakt sa najinovativnim start-up kompanijama iz celog sveta i saznate kako njihova tehnologija može da vam pomogne da poboljšate proizvodnju. Saznajte više o Fruit Logistica Start Up danu u narednom periodu prateći naš blog i društvene mreže.

Related Post

No Comments

Leave a Comment

© 2020 MapMyApple. All Rights Reserved